A Basshunter.it feltett sok rövid promo-t az album számaiból!!!

Brand New Single & New Album Promo by Basshunter Klub

A YouTube videók alapján a Far Away lesz az új szám :)

 

Basshunter ismét egy meglévő számot tesz majd slágerré :)

A Far Away is hasonló lesz,hisz feldolgozás mint például az I Promised Myself,de Basshunter a saját stílusához megfelelően fogja átalakítani. A demo amit nemrég kaptunk hasonít erre a számra,innen következtettem erre.

-------------------------------------------------------------------------------

Basshunter legújabb száma

 

Megjelenés = 2010.július.19

¤ Cikk by Neon.hu

Vészesen közeleg július 12-e, amikor Basshunter új klipje meg fog jelenni. A klip a Saturday címre fog hallgatni, biztosan hatalmas sláger lesz belőle.

Már több mint fél éve jelent meg Basshunter utolsó klipje az I Promised Myself. E hosszú idő alatt alig lehetett hallani bármit is róla, de végre kaptunk friss információkat.

Basshunter új klipje július 12-én fog debütálni, a címe pedig Saturday lesz. Sokak véleménye szerint kezd eltűnni a régi Basshunter, ez a szám már sokkal másabb, mint az előző számai, a vélemények szerint rögtön slágerlistás dal lesz belőle, majd meglátjuk!

Az internetre felkerült egy 1:51 hosszúságú videó, amelyben a dal részlete hallható, szerény véleményem szerint is rövid időn belül a megjelenése után a slágerlisták élén fog landolni. (A számban fellelhető a híres Madagaszkáros mondat, az I like to move it, move it is.)

¤ Cikk by Starity.hu

Jóval előbb, mint vártuk, végre itt van az új klip. A Saturday című számhoz készült klip egészen más, mint az eddigiek.

Több mint egy hónappal azelőtt jelent meg az új Basshunter klip, mint amire vártuk, hiszen július 12-e volt az eredeti időpont, de már tegnap (június 9-én) megjelent.

A klip eredetileg az I Promised Myself című klip történetének a folytatása lett volna, ehelyett egy teljesen más történetet (és Basshuntert) kaptunk. A szám eléggé slágerlistagyanús, pont tökéletes lesz a nyári bulizáshoz. Amúgy Jonas új külsővel jelent meg a klipben, ráadásul a szám is teljesen eltér az előző számaitól. Majd meglátjuk, hogy a változás jó vagy rossz, addig is élvezzétek az új számot és klipet!

¤ Cikk by Musichits.hu

Basshunter újra hallat magáról. A Dj-ből énekessé avanzsáló szépfiú most érzethetőn direkt a nyárra koncentrált, és összehozott egy újabb, bulis slágert. Nem kétséges, hogy néhány héten belül mindenki erre a dalra nyomja majd a szabadtéri szórakozóhelyeken!

Saturday, azaz Szombat címmel készítette el legújabb dalát Basshunter. Már a cím is utal arra, hogy egy igazán bulis, slágergyanús szerzeménnyel van dolgunk. Basshunter azonban ezúttal maga mögött hagyta a kemény partyfeelinget, és inkább poppos irányba terelte a karrierjét. Az egykor homepornó fotóival népszerűvé vált DJ mostmár énekesként ismert, külsejét pedig férfiasabbra változtatta – értsd: megöregedett, lásd: nyúzott arc, kikandikáló mellszőrzet.

Nem kérdés, hogy a Saturday-jel a nyár folyamán sokat táncoltok majd. Vagy butaságot írtunk, mert ez a dal csapnivaló?